Prijsuitreiking 29ste editie Schoolwedstrijden ging door te Herzele

scholenwedstrijd 2017 prijsuitreiking

Met soms een soort van examenstress kwamen de deelnemers aan de 29ste editie van onze Schoolwedstrijden afgezakt naar de “Wattenfabriek” in Herzele. Wie zou de begeerde prijzen dit jaar in de wacht slepen?
Traditiegetrouw had het Sint-Paulusinstituut gezorgd voor een zeer sterke inbreng en nu de uitreiking in eigen gemeente doorging was men er zeker op gebrand de hoofdprijs binnen te halen. Vorig jaar was de hoofdprijs naar het GO Geraardsbergen gegaan. De jury met haar voorzitter, Peter Hinssen, internationaal gerenommeerd technologie-ondernemer en auteur, verbeterde de inzendingen anoniem.
Daarna bleek dat het voor het Sint-Paulusinstituut een ware triomf werd, in de categorie van de klassieke verhandeling behaalden ze drie plaatsen in de top vijf.hoofdlaureate werd Lisa Van Melkebeke, Sint Paulusinstituut Herzele gevolgd door Thibault Stultjens, Sint Franciscusinstituut Brakel en Ruben Vijverman, Sint-Paulusinstituut Herzele. Vierde laureate was Dagmar Moens, Sint Vincentius a Paolo Gijsegem met op plaats vijf Luna Droesbeke, eveneens van het Sint-Paulusinstituut Herzele
Het luik “Multimedia” werd eveneens gewonnen door leerlingen van een school uit Herzele, nl. Celine Boudewijn en Jay Huse, die het Koninklijk Atheneum Herzele vertegenwoordigden.

Nieuwsbrief archief

 

2017 oktober - november - december pdf-icon
2017 juli - september - oktober  pdf-icon
2017 april - mei - juni  
2017 januari - februari - maart pdf-icon
2016 oktober - november - december pdf-icon
2016 juli - september - oktober pdf-icon
2016 april - mei - juni pdf-icon
2016 januari - februari - maart pdf-icon
Lees meer...