Kunstproject 2011 Bozar en campagne De Grens - La Frontière succesvol afgerond !

De Grens / La Frontière

Tijdens het weekend van 10-11 september werd de derde editie van de projecten die het Herman De Croo Centrum tweejaarlijks organiseert afgesloten.

Het project "De Grens/La Frontière" was een geslaagde samenwerking tussen Bazar Brussel, Centre Culture! du Pays du Collines en het Herman De Croo Centrum.

Gedurende twee maand was een kunstparcours uitgewerkt tussen het Vlaamse Everbeek-Boven [Brakel) en de Henegouwse gemeente Flobecq-VIoesberg.

 

Voor de tentoonstelling Grens / Frontière werd een selectie gemaakt uit het werk van volgende fotografen: Michel Castermans [BE) - Karin Borghouts [BE) - Herman van den Boom [BE) - Alexandra Cool [BE) - Bieke Depoorter [BE) - PierrePhHippe Hofmann [BE)- Rula Halawani [PAL) - Dara McGrath [IRE).

Begeleidend bij de tentoonstelling werd een mooie catalogus uitgegeven. Met het project Déjeuner sur I'Herbe in 2006, Coastomize in 2008 en nu met de realisatie van De Grens/La Frontière in 2011 is het Herman De Croo Centrum erin geslaagd zich een unieke plaats te verwerven de organisatie van tetnoonstellingen waarbij hedendaagse kunst wordt gekaderd in het landschap.

Het Centrum wil hierbij nogmaals alle sponsors en medewerkers danken die hebben bijgedragen aan dit evenement.

Nieuwsbrief archief

 

2017 oktober - november - december pdf-icon
2017 juli - september - oktober  pdf-icon
2017 april - mei - juni  
2017 januari - februari - maart pdf-icon
2016 oktober - november - december pdf-icon
2016 juli - september - oktober pdf-icon
2016 april - mei - juni pdf-icon
2016 januari - februari - maart pdf-icon
Lees meer...